Przejdź do głównej zawartości

Търсите най-качествените продукти за вашия дом? Запознайте се с офертата на Welmax!


Много - добри продукти за кухнята, прахосмукачки, постелки - това са ежедневни продукти, които най-често използваме. За съжаление, понякога, когато искаме да спестим, ние избираме най-ниската цена, но за кратко време разбираме, че това не е най-добрата идея.Евтините  уреди често са , вредни за здраветоПоради тази причина все по-голям брой потребители започват да  избират продукти с най-високо качество, които гарантират дълготрайност.
Една от компаниите, предлагащи този вид асортимент на своите клиенти от няколко години, е benmaks. Тяхната оферта включва ежедневни продукти в луксозната версия.

Тук намираме:
 • Продукти за кухнята  от антисептична стомана,
 • камилово спално бельо и сатен,
 • многофункционални прахосмукачки и почистващи роботи,
 • здравни продукти. 

Мисията на велмакс от началото на своето съществуване е да насърчава здравословния начин на животСъвременните продукти за здравословни ястия са направени от безопасни материали и позволяват да се готви на  пара без мазнини и сол.


Спалното бельо се отличава с естествени материали и антибактериални свойства, неутрализиращи вредните микроорганизми, което помага на страдащите от алергии.
Системите за почистване освежават не само плоските повърхности, но и въздуха, което също е от полза за хората с алергии.


Здравните продукти са допълнение към офертата – има по  нещо за всеки, който се бори с много от днешните популярни заболявания - болки в гърба, ревматизъм или безсъние. предлага честна политика на продажби. Преди да купуват, клиентите могат да видят даден продукт и да знаят неговите възможности и принципи на работа. Всичко благодарение на мероприятията, организирани в цялата страна.


Продуктите с най-високо качество, са гаранция за тяхната издръжливост и надеждност.  Професионално обслужванеКомпанията отдавна е призната от клиентите и различните организации, оценяващи предприемачите.Доказателството е многобройни награди и отличия, включително:
 • Удостоверение Woolmark 2017,
 • Добра марка 2016 за почистващи системи и чинии,
 • Откриването на Laurel на клиента за годината 2015,
 • надежден партньор в бизнеса,
 • Q сертификат,
 • Добре управлявана компания,
 • Сертификат за съответствие на продуктите за рехабилитация,
 • Продуктът с най-високо качество за 2014 г.,
 • Сертификат "Безопасен за дете", издаден от Института по текстил,
 • Сертификат "Човек-приятелски" - издаден от Института по текстил,
 • Луксозна джентълменска марка 2011,
 • Дружество, което си струва да препоръчваме.

Лица, заинтересовани от подробна оферта, могат да посетят уеб сайта на компанията - www.welmax.bg. Има и възможност за организиране на мероприятия.
Komentarze

Popularne posty z tego bloga

Мнения за прахосмукачка „Turbo Power Cleaner“ от Велмакс

„Turbo Power Cleaner“ - Велмаксe мултифункционално устройство, което успешно ще замени обикновената прахосмукачка и мопа, освежава и овлажнява въздуха, почиствайки мебелите и тапицерията на колата и издухвайки листата.„Turbo Power Cleaner“ се препоръчва специално за страдащите от алергии и хората с проблеми с горните дихателни пътища.
„Turbo Power Cleaner“ Велмакс:
опреснява въздуха
Използвайте препаратите, включени в комплекта  и се уверете, че интериорът на вашия дом ще бъде изпълнен от аромата на топъл пролетен дъжд. Също така изчезва проблемът на отоплените помещения през зимните месеци. Революционната система „Turbo Power Cleaner“ отлично обменя въздуха у дома, без да се налага да отваряте прозорците. овлажнява въздуха
Поемете дълбоко въздух и усетете чистия въздух, който достига до белите дробове. Мислете за това, че въздухът, овлажнен от „Turbo Power Cleaner“, не съдържа никакви алергени, микроби, протозои и други.
Прахосмукачката на „Welmax“ е оборудвана с последно поколение HEPA фи…

Turbo Power Cleaner Welmax - велмакс

Turbo Power Cleaner е модерно, многофункционално устройство, което ще революционизира домашното почистване. Едно устройство ще замени обикновената прахосмукачка, моп, ароматизатор и въздушен овлажнител, устройство за почистване на покрива на мебели и тапицерия на колата, а дори и вентилатор на листата. Turbo Power Cleaner освежава и овлажнява въздуха.

Turbo Power Cleaner е особено подходящ за домашна употреба с страдащи от алергия и страдащи от горните дихателни пътища, защото е оборудван със специално проектиран HEPA филтър. Филтърът HEPA е най-модерният от филтрите, използвани във висококачествени прахосмукачки. НЕРА се произвежда от синтеровано стъкло и поради високата си ефективност (99,97%) се филтрира въздуха през порите на размера на 0,3μm, като по този начин ефективно пречистване на въздуха на големи частици, например прах или косата.В допълнение, НЕРА филтър освобождаването на стаята от клетки от гъбички, бактерии, спори на плесени, протозои и други микроорганизми и алергени,…