Przejdź do głównej zawartości

Камина Fiamotto от Welmax. Среща на италиански стил и издръжливост

 Представете си приятната топлина, която се разпространява по тялото ви и в стаята, в която се намирате. Спомнете си последния път, когато сте си позволили да се отпуснете в уединението на дома си. Помислете колко много това ви е нужно. Ако сте успели да усетите всичко това на собствената си кожа, знайте, че има продукт, който ще отговори на всичките ваши изисквания. Говоря за камината Fiamotto Welmax, която ще бъде перфектно допълнение към всеки интериор.

Разберете за предимствата й и разберете защо трябва да изберете камината Fiamotto Welmax. Убедете се сами, че луксът и комфортът са на една ръка разстояние.

Камината Fiamotto от Welmax



Дизайн и комфорт - камина Fiamotto от Welmax

Камината Fiamotto Welmax е същността на италианския дизайн. Упростената  форма и модерните цветове карат този елемент от декора да придаде характер на всяка стая. Решетката, покриваща изхода за горещ въздух, е дискретна, благодарение на което се вписва идеално в останалите детайли на камината. Важна част на камината е екранът, на който се показва анимация, имитираща горящи дърва. За разлика от традиционните камини, моделът Fiamotto е много по-безопасен и лесен за използване.

Благодарение на ниското си тегло, което не надвишава 10 кг, камината Fiamotto Welmax може лесно да бъде преместена на всяко място. Освен това компактните и размери я правят идеална дори за най-малките стаи.

Комбинацията от дизайна и комфорта на камината Fiamotto Welmax са нейните най-важни предимства. Всеки, който реши да украси дома или апартамента си с нея, ще разбере за тях.


Защо си струва да инвестирате в камина Fiamotto за вашия дом или апартамент?

Този въпрос със сигурност си задават всички, които обмислят покупката му. На първо място, камината поддържа топлината на вашето домакинство. Това е особено важно през есенно-зимния период, когато температурите извън прозореца падат и метеорологичните условия вече не ви насърчават да излизате навън.

За разлика от традиционните камини на дърва, пускането на камината Fiamotto Welmax изисква от потребителите само да натиснат бутона за активиране. По този начин процесът на подготовка се съкращава само до няколко секунди и можете да се насладите на успокояващата топлина, която се разпространява в стаята.

Освен това камината Fiamotto може да се използва и като вентилатор. Всичко благодарение на охлаждащата инсталация с мощност 80 W. По този начин едно устройство изпълнява своята задача целогодишно, а разходите, свързани с поддръжката на имота, се намаляват значително.

Моделът камина Fiamotto Welmax може лесно да бъде свързан към стандартен електрически контакт. Какво означава това на практика? Това, че монтажът му няма да изисква ремонт и адаптиране на избраното помещение към нуждите на традиционната за една камина инсталация. Достатъчно е да поставите камината Fiamotto Welmax на всяко избрано от вас място и просто да се насладите на модерен външен вид и простота на работа.


https://www.youtube.com/watch?v=3MgFk0eXrcQ


Камината Fiamotto от Welmax - за какви помещения е най-подходяща?

Създадена в съответствие с правилата на италианския дизайн, камината Fiamotto Welmax е не само многофункционално устройство, но и универсално. То ще изглежда страхотно както в строги, индустриални интериори в стил таванско помещение, така и в уютни стаи, проектирани в стил винтидж.

Ако искате да се радвате на релакс независимо от времето навън и да направите апартамента си наистина модерен, просто изберете камината Fiamotto Welmax. Благодарение на нея всяко завръщане у дома ще бъде като да отидеш на заслужена почивка в алпийско село.
Камината Fiamotto от Welmax

Komentarze

Popularne posty z tego bloga

Turbo Power Cleaner Welmax - велмакс

Turbo Power Cleaner е модерно, многофункционално устройство, което ще революционизира домашното почистване. Едно устройство ще замени обикновената прахосмукачка, моп, ароматизатор и въздушен овлажнител, устройство за почистване на покрива на мебели и тапицерия на колата, а дори и вентилатор на листата. Turbo Power Cleaner освежава и овлажнява въздуха. Turbo Power Cleaner е особено подходящ за домашна употреба с страдащи от алергия и страдащи от горните дихателни пътища, защото е оборудван със специално проектиран HEPA филтър. Филтърът HEPA е най-модерният от филтрите, използвани във висококачествени прахосмукачки. НЕРА се произвежда от синтеровано стъкло и поради високата си ефективност (99,97%) се филтрира въздуха през порите на размера на 0,3μm, като по този начин ефективно пречистване на въздуха на големи частици, например прах или косата. В допълнение, НЕРА филтър освобождаването на стаята от клетки от гъбички, бактерии, спори на плесени, протозои и други микроорганизми и

Мнения за прахосмукачка „Turbo Power Cleaner“ от Велмакс

„ Turbo Power Cleaner “ -  Велмакс   e мултифункционално устройство, което успешно ще замени обикновената прахосмукачка и мопа, освежава и овлажнява въздуха, почиствайки мебелите и тапицерията на колата и издухвайки листата. „Turbo Power Cleaner“ се препоръчва специално за страдащите от алергии и хората с проблеми с горните дихателни пътища. „Turbo Power Cleaner“  Велмакс : опреснява въздуха Използвайте препаратите, включени в комплекта  и се уверете, че интериорът на вашия дом ще бъде изпълнен от аромата на топъл пролетен дъжд. Също така изчезва проблемът на отоплените помещения през зимните месеци. Революционната система „Turbo Power Cleaner“ отлично обменя въздуха у дома, без да се налага да отваряте прозорците. овлажнява въздуха Поемете дълбоко въздух и усетете чистия въздух, който достига до белите дробове. Мислете за това, че въздухът, овлажнен от „Turbo Power Cleaner“, не съдържа никакви алергени, микроби, протозои и други. Прахосмукачкат

Търсите най-качествените продукти за вашия дом? Запознайте се с офертата на Welmax!

Много - д обри продукти за кухнята , прахосмукачк и , постелки - това са ежедневни продукти, които най-често използваме.  За съжаление, понякога, когато искаме да спестим , ние избираме най-ниската цена, но за кратко време разб ираме , че това не е най-добрата идея. Евтините  уреди често са , вредни за здравет о .  Поради тази причина все по-голям брой потребители започват да  избират продукти с най-високо качество, които гарантират дълготрайност. Една от компаниите, предлагащи този вид асортимент на своите клиенти от няколко години, е benmaks.  Тяхната оферта включва ежедневни продукти в луксозната версия. Тук намираме: Продукти за кухнята  от антисептична стомана, камилово спално бельо и сатен, многофункционални прахосмукачки и почистващи роботи, здравни продукти.  Мисията на велмакс от началото на своето съществуване е да насърчава здравословния начин на живот .  Съвременните продукти за здравословни ястия са направени от безопасни матер