Przejdź do głównej zawartości

Мнения за прахосмукачка „Turbo Power Cleaner“ от Велмакс

Turbo Power Cleaner“ - Велмакс e мултифункционално устройство, което успешно ще замени обикновената прахосмукачка и мопа, освежава и овлажнява въздуха, почиствайки мебелите и тапицерията на колата и издухвайки листата.
„Turbo Power Cleaner“ се препоръчва специално за страдащите от алергии и хората с проблеми с горните дихателни пътища.

„Turbo Power Cleaner“ Велмакс:

  • опреснява въздуха

Използвайте препаратите, включени в комплекта  и се уверете, че интериорът на вашия дом ще бъде изпълнен от аромата на топъл пролетен дъжд. Също така изчезва проблемът на отоплените помещения през зимните месеци. Революционната система „Turbo Power Cleaner“ отлично обменя въздуха у дома, без да се налага да отваряте прозорците.
  • овлажнява въздуха

Поемете дълбоко въздух и усетете чистия въздух, който достига до белите дробове. Мислете за това, че въздухът, овлажнен от „Turbo Power Cleaner“, не съдържа никакви алергени, микроби, протозои и други.

Прахосмукачката на „Welmax“ е оборудвана с последно поколение HEPA филтър - четиристепенна филтрация - високоефективна филтрация на твърди частици.

Филтър HEPA е най-модерният от филтрите, които се използват в момента от домакинствата. Филтрите HEPA стават все по-популярни във висококачествените прахосмукачки. HEPA се произвежда от синтеровано стъкло и благодарение на неговата висока ефективност (99,97%), филтрира въздуха през пори с размер 0,3 м, като по този начин ефективно почиства въздуха от големи частици като прах или косми. Най-голямото предимство на HEPA филтъра обаче е освобождаването на камерата от гъбични клетки, бактерии, спори от плесени, протозои и други микроорганизми и алергени, които са захванати през филтърната мрежа и задържани във водата.Turbo Power Cleaner“  е изключително лесна  за използване на различни повърхности, благодарение на модулната система за блокиране и голям избор от почистващи четки. Потребителите на „Turbo Power Cleaner“ Велмакс вече не трябва да се тревожат за почистването:
  • килими, пътеки, вълна, акрил, памук, вискоза, полипропилен, полиамид и др.

С „Turbo Power Cleaner “  може да се прави мокро и сухо почистване на различни видове килими, като оставя приятен аромат на почистваната повърхност. След мокро почистване килимите и другите текстилни повърхности бързо изсъхват, благодарение на голямата мощност (2400 W), която издърпва водата и влагата.
  • дървен под, ламиниран паркет, панели, паркет, дъски, балатум и др.

Поддържането на чистотата на пода ни коства доста време и усилия. Сега, благодарение на сухото и мокрото  почистване на „Turbo Power Cleaner“, подът стана много по-лесен за почистване. Освен това, ние сме сигурни, че почистената повърхност няма да се деформира или повреди, тъй като водата, използвана за измиване, се зарежда бързо в отделен контейнер „Turbo Power Cleaner“.
  • вълнени постелки

Производителите на вълнени изделия препоръчват да се перат поне веднъж годишно.  Това никога не е било толкова лесно, колкото с „Turbo Power Cleaner“ - достатъчно е в контейнера с чиста вода да се прибави Ланолин (1 капачка на 1 литър вода) и да прикачите приставката за пране.
  • кожени тапицерии и килими

„Turbo Power Cleaner“ е разработен и за шофьори. Почистването на вътрешността на автомобила с прахосмукачка спестява от 150 до 300 лева пари  за автомивка. Имайте предвид, че във въздуха се натрупват замърсители като прах, сажди и дим, както и мръсотия от самите пътници, като косми, власинки от дрехи, хранителни продукти, животински мазнини и козина. Пренебрегването на хигиената на автомобила може да бъде изключително трудно за страдащите от алергии.
  • гладки повърхности

По принцип за повърхностите, изложени на мръсотия, често се покриват с плочки и въпреки че тяхното поддържане изглежда лесно, не всички уреди достигат замърсяванията във фугите. „Turbo Power Cleaner“ отлично почиства мръсотията, оставяйки повърхността чиста.
  • мокри петна

Разлят сок, кетчуп или мокър под в банята няма да бъде проблем  за „Turbo Power Cleaner“. Прахосмукачката изключително лесно премахва мокри петна от различни повърхности.
  • мебели

Мръсотия, косми и миризма от домашния любимец, както и паяци и микроорганизми, могат да развалят приятната атмосферата на домашното огнище. Е, има „Turbo Power Cleaner“, който почиства големи и малки замърсявания.
  • домашна среда, балкони, веранди и тераси

Благодарение на „Turbo Power Cleaner“, не е нужно да се притеснявате от натрупалите се листа, които падат от дърветата във вашата морава през есента. С помощта на прахосмукачка ще ги съберете на едно удобно място, за да се отървете от тях.Потребителски мнения за Turbo Power Cleaner  Велмакс:

„Много добра прахосмукачка, има супер всмукателна мощност, приемливо ниво на шума. Почистването е на доста добро ниво.“ Ангел

„Силен вакуум, добра всмукателна мощност, добра производителност на цялото оборудване, дълъг кабел, лесен за придвижване и още много други предимства, които до момента не съм открила в други почистващи уреди. Вече не се налага да повтарям почистването на праха, което е много важно поради алергиите на детето. Горещо я препоръчвам на страдащите от алергии!“ Марияна

„Работата на прахосмукачката определям като супер контролируема!“ Александра

„Вече имам силата да се справя с всякакъв тип замърсявания. Супер оборудване е, имам я повече от година и съм много доволен!“ Петър

„Много добра прахосмукачка, определено тиха и добре работеща. Бих я препоръчал.“ Теодор
„Продуктът оправда моите очаквания на 100%, препоръчвам я!“ Филип

„С прахосмукачката вече с удоволствие се справям със замърсяванията и определено облекчава  алергията. HEPA филтърът е допълнително предимство, което не се намира в други модели. Препоръчвам!“ Петя

„Имам я от скоро, но мога обективно да напиша няколко думи за нея. Тиха, супер мощна и ефективна. Компактен, достатъчно дълъг захранващ кабел. Фантастичен продукт, който си струва цената. Горещо препоръчвам!“ Мария

„Използвам прахосмукачката от известно време и съм изключително доволна, че и досега основната четка е перфектна. Имам куче, което обикаля из цялото жилище. Уредът има дълъг кабел, малко по-тежка от другите ми прахосмукачки, но със сигурност е най-добрата прахосмукачка, която съм имала досега. Препоръчвам я, защото си заслужава !!!!!“ Силвия

„Супер прахосмукачка, има всичко, от което се нуждая. Със сигурност най-добрата, която съм имал, а  аз съм имал доста.“ Алексъндър

„Страхотна прахосмукачка с много аксесоари!“  Mоника

„Купих прахосмукачка за почистване на пода и пране на килими в целия апартамент. Работи много добре. Често я препоръчвам на близки и познати!“ Владимир

„Прахосмукачката е доста здраво изработена и събира целия прах. Лесното регулиране на всмукателната мощност ви позволява да постигнете наистина тиха работа и в същото време добри резултати, дори при ниски обороти. Факт е, че размерът й е по-голям от този на стандартните прахосмукачки, но за сметка на това съвместява функции за сухо и мокро почистване! Използването е изключително лесно - препоръчвам на всички!“ Йоана

„Много съм доволна, килимът изглежда като нов. Работи тихо и е лесна за използване.“ Катерина

„Страхотен продукт, оправда моите очаквания.  След като прочетох инструкциите, работата с нея ми е изключително лесна. Радвам се, че закупих този уред!“ Мартин


клиентите за Велмакс
Komentarze

Popularne posty z tego bloga

Turbo Power Cleaner Welmax - велмакс

Turbo Power Cleaner е модерно, многофункционално устройство, което ще революционизира домашното почистване. Едно устройство ще замени обикновената прахосмукачка, моп, ароматизатор и въздушен овлажнител, устройство за почистване на покрива на мебели и тапицерия на колата, а дори и вентилатор на листата. Turbo Power Cleaner освежава и овлажнява въздуха.

Turbo Power Cleaner е особено подходящ за домашна употреба с страдащи от алергия и страдащи от горните дихателни пътища, защото е оборудван със специално проектиран HEPA филтър. Филтърът HEPA е най-модерният от филтрите, използвани във висококачествени прахосмукачки. НЕРА се произвежда от синтеровано стъкло и поради високата си ефективност (99,97%) се филтрира въздуха през порите на размера на 0,3μm, като по този начин ефективно пречистване на въздуха на големи частици, например прах или косата.В допълнение, НЕРА филтър освобождаването на стаята от клетки от гъбички, бактерии, спори на плесени, протозои и други микроорганизми и алергени,…

Търсите най-качествените продукти за вашия дом? Запознайте се с офертата на Welmax!

Много - добри продукти за кухнята, прахосмукачки, постелки - това са ежедневни продукти, които най-често използваме. За съжаление, понякога, когато искаме да спестим, ние избираме най-ниската цена, но за кратко време разбираме, че това не е най-добрата идея.


Евтините  уреди често са , вредни за здравето. Поради тази причина все по-голям брой потребители започват да избират продукти с най-високо качество, които гарантират дълготрайност.Една от компаниите, предлагащи този вид асортимент на своите клиенти от няколко години, е benmaks. Тяхната оферта включва ежедневни продукти в луксозната версия.
Тук намираме: Продукти за кухнята  от антисептична стомана,камилово спално бельо и сатен,многофункционални прахосмукачки и почистващи роботи,здравни продукти. 
Мисията на велмакс от началото на своето съществуване е да насърчава здравословния начин на живот. Съвременните продукти за здравословни ястия са направени от безопасни материали и позволяват да се готвина  пара без мазнини и сол.

Спалното бел…