Przejdź do głównej zawartości

Welmax – Погрижи се за здравето и комфорта си

Често не виждаме пряка връзка между начина на храненето ни и стила ни на живот и болестите, които ни атакуват. Съществува, обаче, цяла група болести, върху развитието на които оказват влияние нашите грешки в храненето и липсата на сън. Учените са доказали обаче, че тези болести могат да бъдат избегнати. Всичко зависи от нашия начин на хранене и стил на живот. Фирмата, която от няколко десетилетия се радва на огромна популярност в това отношение сред клиентите е Welmax. Това е фирма, която се характеризира с това, че осигурява на клиентите си ексклузивно спално бельо и висококачествени съдове за готвене.Съдовете за готвене на Welmax са произведени в Италия от най-висококачествена благородна стомана с използването на най-модерните достъпни технологии на световния пазар, затова са и толкова функционални и стилни. Съдовете за готвене на Welmax се състоят от няколко десетки вида различни тенджери, тигани, купи, капаци, цедки и кошници за варене на пара. Фирма Welmax предлага също така различни видове грил тигани, плоски тигани за пържене и заготовки, тенджери с термостати за приготвяне на основи за супи и ястия, които изискват готвене при по-ниска температура.Welmax предлага продукти от няколко различни линии – Отделни съдове и комплекти. Такъв широк асортимент гарантира, че всеки може да намери нещо за себе си. Здравословното вълнено бельо на Welmax сле предлага в колекции със следните наименования – Лотосов цвят - светъл, Лотосов цвят - тъмен, Раждането на Венера, Сбогуване с Африка, Розата на Анна, Меринос, Camel (камилска вълна) и Сатенена колекция. Освен това фирма Welmax предлага различен вид спални аксесоари, сред които възглавници,пътнически възглавнички, декоративни възглавнички, чехли и халати.


Спалните аксесоари на Welmax са изработени от вълна с най-високо качество, за да осигурят най-добрия сън. Благодарение на богатата гама от вълнено бельо можем да бъдем сигурни, че качеството на съня ни е най-доброто и най-комфортното. Служителите, които съставляват екипа на Welmax са изключителни хора, които влагат своя труд, време, ангажираност и сърце. Затова продуктите на марка Welmax са толкова изключителни и затова се радват на изключително добрите мнения на клиентите и потребителите.

Komentarze

Popularne posty z tego bloga

Мнения за прахосмукачка „Turbo Power Cleaner“ от Велмакс

„Turbo Power Cleaner“ - Велмаксe мултифункционално устройство, което успешно ще замени обикновената прахосмукачка и мопа, освежава и овлажнява въздуха, почиствайки мебелите и тапицерията на колата и издухвайки листата.„Turbo Power Cleaner“ се препоръчва специално за страдащите от алергии и хората с проблеми с горните дихателни пътища.
„Turbo Power Cleaner“ Велмакс:
опреснява въздуха
Използвайте препаратите, включени в комплекта  и се уверете, че интериорът на вашия дом ще бъде изпълнен от аромата на топъл пролетен дъжд. Също така изчезва проблемът на отоплените помещения през зимните месеци. Революционната система „Turbo Power Cleaner“ отлично обменя въздуха у дома, без да се налага да отваряте прозорците. овлажнява въздуха
Поемете дълбоко въздух и усетете чистия въздух, който достига до белите дробове. Мислете за това, че въздухът, овлажнен от „Turbo Power Cleaner“, не съдържа никакви алергени, микроби, протозои и други.
Прахосмукачката на „Welmax“ е оборудвана с последно поколение HEPA фи…

Turbo Power Cleaner Welmax - велмакс

Turbo Power Cleaner е модерно, многофункционално устройство, което ще революционизира домашното почистване. Едно устройство ще замени обикновената прахосмукачка, моп, ароматизатор и въздушен овлажнител, устройство за почистване на покрива на мебели и тапицерия на колата, а дори и вентилатор на листата. Turbo Power Cleaner освежава и овлажнява въздуха.

Turbo Power Cleaner е особено подходящ за домашна употреба с страдащи от алергия и страдащи от горните дихателни пътища, защото е оборудван със специално проектиран HEPA филтър. Филтърът HEPA е най-модерният от филтрите, използвани във висококачествени прахосмукачки. НЕРА се произвежда от синтеровано стъкло и поради високата си ефективност (99,97%) се филтрира въздуха през порите на размера на 0,3μm, като по този начин ефективно пречистване на въздуха на големи частици, например прах или косата.В допълнение, НЕРА филтър освобождаването на стаята от клетки от гъбички, бактерии, спори на плесени, протозои и други микроорганизми и алергени,…

Търсите най-качествените продукти за вашия дом? Запознайте се с офертата на Welmax!

Много - добри продукти за кухнята, прахосмукачки, постелки - това са ежедневни продукти, които най-често използваме. За съжаление, понякога, когато искаме да спестим, ние избираме най-ниската цена, но за кратко време разбираме, че това не е най-добрата идея.


Евтините  уреди често са , вредни за здравето. Поради тази причина все по-голям брой потребители започват да избират продукти с най-високо качество, които гарантират дълготрайност.Една от компаниите, предлагащи този вид асортимент на своите клиенти от няколко години, е benmaks. Тяхната оферта включва ежедневни продукти в луксозната версия.
Тук намираме: Продукти за кухнята  от антисептична стомана,камилово спално бельо и сатен,многофункционални прахосмукачки и почистващи роботи,здравни продукти. 
Мисията на велмакс от началото на своето съществуване е да насърчава здравословния начин на живот. Съвременните продукти за здравословни ястия са направени от безопасни материали и позволяват да се готвина  пара без мазнини и сол.

Спалното бел…